ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Αποστολή Προιόντων - Εξοδα Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Παραγγελίες εκτός Ελλάδας προς το παρών δεν είναι διαθέσιμες.

Η www.antoniadoucollection.com δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 3 ευρώ, ενώ για μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ. 

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 80€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα εώς Σάββατο (εκτός από αργίες).

Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 17:00 και μετά, θα περάσουν στο στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Εάν επιθυμείτε το προιόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που καταχωρήσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρησης παραγγελίας.

Παράδοση μπορεί να γίνει ώρες λειτουργίας καταστημάτων και από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Κομνηνών 75, τηλ. +30 2310 452972. Για παραλαβή από το κατάστημα παρακαλούμε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μετά την οριστική αποστολή, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310452972 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@antoniadoucollection.com

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να μας δηλώσετε νόμιμα ότι υπαναχωρείτε  από τη συναφθείσα  μεταξύ μας πώληση   εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών  από την ημερομηνία παραλαβής του προ'ι'όντος . Στην περίπτωση αυτή  επιστρέφετε το προ'ι'όν  προς εμάς (ή προς το άτομο που εξουσιοδοτήθηκε από  εμάς να παραλάβει το προ'ι'όν), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία  μας δηλώσατε ότι  υπαναχωρείτε από τη σύμβαση και εμείς εντός  της ίδιας προθεσμίας των 14 ημερών επιστρέφουμε  κάθε πληρωμή που  λάβαμε  συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης .Δεν υπάρχει αξίωση επιστροφής  πρόσθετης δαπάνης παράδοσης, εάν είχε επιλεγεί ρητά από μέρους σας  τρόπος παράδοσης  διαφορετικός από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που  σας προσφέρθηκε από μέρους μας. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Παρακαλώ, σημειώστε ότι η αποστολή του μη επιθυμητού προϊόντος γίνεται με ΕΛΤΑ Courier με χρέωση, κατά τα προαναφερθέντα, της antoniadoucollection.com.  

Σε περίπτωση αντικατάστασης προιόντος λόγω π.χ. λάθους μεγέθους, και μη διαθεσιμότητος του αντίστοιχου προιόντος, τα χρήματά σας πιστώνονται στον λογαριασμό σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε νέα παραγγελία. 

Για επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο info@antoniadoucollection.com.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την σχετική φόρμα επιστροφών μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Ελλατωματικό Προιόν

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.antoniadoucollection.com θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@antoniadoucollection.com.